upc webmail

UPC Webmail is Ziggo Webmail

UPC heeft Ziggo overgenomen. Sindsdien is UPC webmail vervangen door Ziggo webmail. Met Ziggo webmail kunt u het zelfde blijven doen zoals u gewend was met UPC webmail.

Wilt u overal ter wereld toegang tot uw UPC e-mail? Daarvoor hebben we Ziggo webmail. Het enige dat u nodig heeft is een computer met een internetverbinding en een browser. Ziggo Webmail werkt het zelfde als alle andere webmail diensten. U heeft alleen een UPC webmail e-mailadres en wachtwoord nodig. Deze heeft u ontvangen van UPC middels een brief. Bent u uw UPC webmail gebruikersnaam of wachtwoord kwijt? Kijk dan hieronder om deze weer op te vragen.

Welke browsers ondersteunt UPC Webmail?

UPC webmail is overal te gebruiken mits de browser ondersteund word. De volgende browsers ondersteund UPC Webmail: Chrome, Internet Explorer, Safari, Firefox, Opera. Alle browsers moeten ge-update zijn tot de laatste versie. Dit om de veiligheid te garanderen voor UPC Webmail. Mogelijk zijn er nog meer browsers waarop UPC Webmail werkt. U moet rekening houden dat ook deze browsers moeten beschikken tot de laatste versie.

Ios en Android

Uw UPC webmail kunt u ook ontvangen op uw smartphone en/of tablet op ios en android. Voor het instellen van uw webmail op uw smartphone en/of tablet heeft u de juiste instellingen nodig. Deze kunt u samen met een uitgebreid stappenplan onderin vinden. Denk hierbij wel aan dat u ook in het bezit moet zijn van een e-mailadres en bijbehorend wachtwoord. Anders kunt u niet uw webmail ontvangen

Ga naar UPC Webmail

Veel gestelde vragen

Ondervindt u problemen met Upc webmail? Wij hebben een aantal veelgestelde vragen hieronder beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen dan kunt u hieronder uw vraag stellen.

UPC webmail gebruikersnaam vergeten

Overal heb je tegenwoordig een gebruikersnaam nodig om in te loggen. Ook Ziggo Webmail gebruikt deze om uw identiteit te verifiëren. Als u als UPC Webmail klant deze kwijt bent kunt u deze via Ziggo weer opvragen. Klik daarvoor op onderstaande link:

Gebruikersnaam vergeten

UPC webmail wachtwoord vergeten

Wanneer u uw UPC wachtwoord kwijt bent kunt u deze via UPC eenvoudig herstellen. Gebruik de volgende link om uw UPC wachtwoord te herstellen:

Wachtwoord vergeten

UPC webmail instellingen

Hieronder vindt u de instellingen zoals POP3, IMAP,SMTP en videos om webmail te ontvangen op ios en android.