Wat is Tele2 Webmail?

Tele2 webmail is uw persoonlijke email die u heeft gekregen bij aanschaf van een internetabonnement. Hiermee heeft u wereldwijd toegang tot u email en kunt u deze ook versturen. Het enige wat nodig is om deze email te ontvangen is een smartphone, tablet, desktop of laptop met een ge-update browser. Tele2 Webmail werkt het zelfde als andere webmail diensten online. U heeft een gebruikersnaam (email) en een wachtwoord nodig waarmee u kunt inloggen. Deze twee gegevens zijn u toegezonden middels een brief bij aanschaf van uw abonnement. Bent u deze gegevens kwijt? dan kunt u hieronder links vinden om deze weer op te vragen.

Welke browsers ondersteunt Tele2 webmail?

Tele2 webmail is overal te gebruiken mits de browser ondersteund word. De volgende browsers worden ondersteund: Chrome, Internet Explorer, Safari, Firefox, Opera. Alle browsers moeten ge-update zijn tot de laatste versie. Dit om de veiligheid te garanderen van de webmail. Mogelijk zijn er nog meer browsers waarop de webmail werkt. U moet rekening houden dat ook deze browsers moeten beschikken tot de laatste versie.

Ios en Android

Uw Tele2 webmail kunt u ook ontvangen op uw smartphone en/of tablet op ios en android. Voor het instellen van uw webmail op uw smartphone en/of tablet heeft u de juiste instellingen nodig. Deze kunt u samen met een uitgebreid stappenplan onderin vinden. Denk hierbij wel aan dat u ook in het bezit moet zijn van een e-mailadres en bijbehorend wachtwoord. Anders kunt u niet uw webmail ontvangen

Ga naar Tele2 webmail

Veel gestelde vragen

Ondervindt u problemen met Tele2 webmail? Wij hebben een aantal veelgestelde vragen hieronder beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen dan kunt u hieronder uw vraag stellen.

Tele2 webmail gebruikersnaam vergeten

Overal heb je tegenwoordig een gebruikersnaam nodig om in te loggen. Ook Tel2 webmail gebruikt deze om uw identiteit te verifiëren. Als u deze kwijt bent kunt u deze via Tele2 weer opvragen. Klik daarvoor op onderstaande link:

Gebruikersnaam vergeten

Tele2 webmail wachtwoord vergeten

Wanneer u uw Tele2 wachtwoord kwijt bent kunt u deze via Tele2 eenvoudig herstellen. Gebruik de volgende link om uw Tele2 wachtwoord te herstellen:

Wachtwoord vergeten

Tele2 webmail instellingen

Hieronder vindt u de instellingen zoals POP3, IMAP,SMTP en videos om webmail te ontvangen op ios en android.