inloggen kpn webmail

Netmail

Netmail de oude webmail omgeving van Hetnet. Tegenwoordig is Netmail onderdeel van KPN en kan je via KPN uw Netmail email lezen. Wil je overal ter wereld toegang tot je e-mail? Daarvoor hebben we Netmail. Wat je nodig hebt is een computer, smartphone, laptop of tablet met een internet verbinding en een browser. De webmail werkt het zelfde als alle andere webmail diensten. U heeft alleen een e-mailadres en wachtwoord nodig. Deze heeft u ontvangen van Netmail middels een brief. Bent u uw gebruikersnaam of wachtwoord kwijt? Kijk dan hieronder om deze weer op te vragen.

Ga naar Netmail

Ios en Android

Uw Netmail kunt u ook ontvangen op uw smartphone en/of tablet op ios en android. Voor het instellen van uw webmail op uw smartphone en/of tablet heeft u de juiste instellingen nodig. Deze kunt u samen met een uitgebreid stappenplan onderin vinden. Denk hierbij wel aan dat u ook in het bezit moet zijn van een e-mailadres en bijbehorend wachtwoord. Anders kunt u niet uw webmail ontvangen.

Welke browsers ondersteunt Netmail?

Netmail is overal te gebruiken mits de browser ondersteund word. De volgende browsers worden ondersteund: Chrome, Internet Explorer, Safari, Firefox, Opera. Alle browsers moeten ge-update zijn tot de laatste versie. Dit om de veiligheid te garanderen van de webmail. Mogelijk zijn er nog meer browsers waarop de webmail werkt. U moet rekening houden dat ook deze browsers moeten beschikken tot de laatste versie.

Veel gestelde vragen

Ondervindt u problemen met Netmail? Wij hebben een aantal veelgestelde vragen hieronder beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen dan kunt u hieronder uw vraag stellen.

Netmail gebruikersnaam vergeten

Overal heb je tegenwoordig een gebruikersnaam nodig om in te loggen. Ook Netmail webmail gebruikt deze om uw identiteit te verifiëren. Als u deze kwijt bent kunt u deze via Netmail weer opvragen. Klik daarvoor op onderstaande link:

Gebruikersnaam vergeten

Netmail wachtwoord vergeten

Wanneer u uw Netmail wachtwoord kwijt bent kunt u deze via Netmail eenvoudig herstellen. Gebruik de volgende link om uw Netmail wachtwoord te herstellen:

Wachtwoord vergeten

Netmail instellingen

Hieronder vindt u de instellingen zoals POP3, IMAP,SMTP en een stappenplan om uw webmail te ontvangen op ios en android.