Wat is XS4ALL webmail?

XS4ALL Webmail is uw persoonlijke email die u heeft gekregen bij aanschaf van een internetabonnement. Hiermee heeft u wereldwijd toegang tot u email en kunt u deze ook versturen. Het enige wat nodig is om deze email te ontvangen is een smartphone, tablet, desktop of laptop met een ge-update browser. XS4ALL Webmail werkt het zelfde als andere webmail diensten online. U heeft een gebruikersnaam (email) en een wachtwoord nodig waarmee u kunt inloggen. Deze twee gegevens zijn u toegezonden middels een brief bij aanschaf van uw abonnement. Bent u deze gegevens kwijt? dan kunt u hieronder links vinden om deze weer op te vragen.

Toegang tot XS4ALL Webmail

XS4ALL webmail kunt u ook gebruiken zonder browser. U kunt de emails ontvangen op uw smartphone, tablet of laptop met bijvoorbeeld Outlook Express of Apple mail. Om uw XS4ALL webmail te kunnen ontvangen op één van bovenstaande apparaten heeft u de juiste instellingen nodig zoals pop3, imap en smtp. De instellingen om de webmail te ontvangen kunt u hieronder vinden.

Ios en Android

Uw XS4ALL webmail kunt u ook ontvangen op uw smartphone en/of tablet op ios en android. Voor het instellen van uw webmail op uw smartphone en/of tablet heeft u de juiste instellingen nodig. Deze kunt u samen met een uitgebreid stappenplan onderin vinden. Denk hierbij wel aan dat u ook in het bezit moet zijn van een e-mailadres en bijbehorend wachtwoord. Anders kunt u niet uw webmail ontvangen

Ga naar XS4ALL webmail

Veel gestelde vragen

Ondervindt u problemen met XS4ALL webmail? Wij hebben een aantal veelgestelde vragen hieronder beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen dan kunt u hieronder uw vraag stellen.

XS4ALL webmail gebruikersnaam vergeten

Overal heb je tegenwoordig een gebruikersnaam nodig om in te loggen. Ook XS4ALL webmail gebruikt deze om uw identiteit te verifiëren. Als u deze kwijt bent kunt u deze via XS4ALL weer opvragen. Klik daarvoor op onderstaande link:

Gebruikersnaam vergeten

XS4ALL webmail wachtwoord vergeten

Wanneer u uw XS4ALL wachtwoord kwijt bent kunt u deze via XS4ALL eenvoudig herstellen. Gebruik de volgende link om uw XS4ALL wachtwoord te herstellen:

Wachtwoord vergeten

XS4ALL webmail instellingen

Hieronder vindt u de instellingen zoals POP3, IMAP,SMTP en videos om webmail te ontvangen op ios en android.